Opname studio.

Inzingen op een orkestband

Alleen inzingen, zonder een compleet orkest mee te nemen naar de studio, kan met een orkestband. Misschien heb je zelf al een orkest band, zo niet, dan kan er een voor jou op maat gemaakt worden. Afhankelijk van de wensen en het budget kan een orkestband elektronisch of door onze sessie muzikanten worden opgenomen. Onzuiverheden of verkeerd gezongen noten kunnen we corrigeren. Heb je hier vragen over dan klik voor contact en verdere informatie.

Multi track opnames

De opnamestudio is voorzien van 3 geïsoleerde ruimtes waarbij 2 visueel contact mogelijk is. Hierdoor kan de band tegelijk live op nemen zonder al te veel overspraak. Een uitgebreide collectie top microfoons en pre-amps zorgen voor voldoende keuze en kwalitatieve opnames van elk type geluidsbron. Mede door het gebruik van Protools HD, draaiende op een MacPro, is een “Total Recall” altijd mogelijk.

Mixing & Mastering

De regelkamer is voorzien van meerdere afluister speakers. Mixen “in the box” kan met Pro Tools HD, een ruim assortiment plug-ins en analoge “outboard” hardware. Pro Tools is tevens de wereldstandaard dus ook de perfecte compatibiliteit met andere studio’s. De hybride opstelling van analoge en digitale apparatuur staat garant voor een radio ready mix.
Laten we samen een project starten..
Neem gerust contact op of maak een afspraak voor een bezoek aan de studio.